Делото за гледане на мярката за неотклонение на обвинения в

...
Делото за гледане на мярката за неотклонение на обвинения в
Коментари Харесай

Жената на обвинения в изнасилване на ученичка: Това е постановка

Делото за гледане на мярката за неотклонение на обвинявания в обезчестяване на 15-годишна ученичка Янко Тренчев, бе гледано при закрити врата от районния съд в Благоевград. Съдът го остави за непрекъснато в ареста, като той ще апелира решението.

В коридорите на съда обаче брачната половинка на обвинявания Анна бе безапелационна, че брачният партньор й не е изнасилил момичето. Тя даже заяви името на ученичката, само че ние ще го спестим.

" С мъжа ми сме дружно от 20 година За всичко друго може да го упрекват, само че не и за обезчестяване. Това момиче постоянно идваше у нас, от време на време и с майка си. Оставала е да спи при щерка ми, бяхме другари. Смятам, че ни е направена режисура от момичето и майка му. Не съм сигурна дали изобщо е имало обезчестяване, а в случай че изобщо нещо се е случило, безапелационна съм, че е било непринудено. Как по този начин е викала и се е дърпала, а никой от съседите нищо не е чул ", сподели Анна Тренчева. Тя добави, че момичето живее единствено, като майка му от години работи в чужбина. Наскоро се върнала, тъй като имало сигнал, че малолетното дете е без наставнически надзор.

Анна Тренчева схванала за обвиняването от приятеля на девойката. " В петък се прибирах от работа и пред блока беше приятелят на момичето и още едно момче. Каза ми, че мъжът ми е изнасилил ученичката и да слезе пред блока да се схванат. Прибрах се въщи и видях, че Янко спеше. Събудих го и му споделих за обвиняването ", добави Тренчева.

Смята, че в случай че и преди година Янко е посягал на девойката, не е разумно тя да продължи да им върви на посетители и да остава да спи у тях. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР