Делото срещу бившия президент Доналд Тръмп за неправомерно боравене с

...
Делото срещу бившия президент Доналд Тръмп за неправомерно боравене с
Коментари Харесай

Делото срещу Тръмп за боравене с класифицирани документи започва на 20 май 2024 г.

Делото против някогашния президент Доналд Тръмп за непозволено боравене с класифицирани документи ще стартира на 20 май 2024 година Това реши окръжната съдийка Ейлийн Кенън, съобщи Ройтерс. 

Федералните прокурори желаеха от Кенън да насрочи началото за декември 2023 година Адвокатите на Тръмп се опълчиха на определянето на дата. Те упорстваха, че процесът би трябвало да се организира след президентските избори в Съединени американски щати през ноември 2024 година, на които Тръмп е любимец да си обезпечи номинацията на републиканците.

Тръмп е упрекнат в границите на закона за шпионажа. Повдигнати са му и обвинявания за възпрепятстване на правораздаването, за заличаване или подправяне на документи, за съзаклятие и за подправени показания.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР