Делото срещу 21-годишния Северин Красимиров, обвинен в убийството на телевизионната

...
Делото срещу 21-годишния Северин Красимиров, обвинен в убийството на телевизионната
Коментари Харесай

Убиецът на Виктория Маринова няма да лежи доживот, признал си зверствата

Делото против 21-годишния Северин Красимиров, упрекнат в убийството на телевизионната водеща Виктория Маринова, стартира в Русенския областен съд. 
 Тръгва делото за убийството на Виктория Маринова  Обвиняемият за убийството на Виктория Маринова може да избегне оптималната присъда
Красимиров беше доведен от пандиза в Белене, той е упрекнат за блудничество, обезчестяване и съзнателно ликвидиране на Маринова. Делото ще се гледа по реда на съкратеното правосъдно разследване, защото Северин Красимиро се признава за отговорен и по трите обвинявания.

Това на процедура значи, че той ще се избави от най-тежкото наказване, а точно пожизнен затвор без право на подмяна, заяви Българска национална телевизия. 

Близките на Виктория Маринова желаеха обезщетение от общо 450 000 лв. за нанесените морални вреди. 

Убийството на Виктория беше осъществено на 6 октомври предходната година. Тялото ѝ беше намерено до тенис кортовете в Русе. За четири дни полицията съумя да откри причинителя и да го задържи в Германия, където Северин се беше укрил при родственици.

Разследването продължи близо половин година и откри, че Северин е единственият причинител на закононарушението, което е било подбудено от полови подбуди и не е осъществено поради професионалната работа на Виктория Маринова, каквито версии се появиха в първите дни на убийството. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР