Делото, насрочено срещу двама мъже , скандализирали обществото, извършвайки полов

...
Делото, насрочено срещу двама мъже , скандализирали обществото, извършвайки полов
Коментари Харесай

Болен съдия отложи скандално дело срещу двама мъже правили секс в пловдивски парк

Делото, планувано против двама мъже, скандализирали обществото, извършвайки сексуален акт на обществено място в Пловдив, през днешния ден бе отсрочено. Причината е, че съдията по делото е в болнични. 
Прочетете още
По данни на TrafficNews единият от обвинените е напуснал страната и сега се укрива в Турция. 

Хулиганството е осъществено преди година, в парк в Пловдив. Точно на националния празник Трети март двамата мъже използвали огромно количество алкохол и се отдали на любовна игра пред очите на възмутени минувачи. След това нещата се задълбочили и двамата почнали да вършат секс. Тийнейджъри, които били наоколо, почнали да ги замерят с камъни, с цел да ги разделят, само че не съумели. Междувременно по алеята предходна жена - магистрат, която незабавно се обадила на 112. На място пристигнали служители на реда, които арестували любовниците. Двамата били доста пияни. Пробата, направена на пасивния участник, отчела над 4 промила алкохол, а тази на дейния - над 2 промила. 

В следствие двамата са задържани и против тях е формирано досъдебно произвеждане. " Действията им се отличавали с извънреден цинизъм, в доста груба и цинична форма, били наранени ползите на обществото, като те настойчиво не ги прекратявали и ги правили на обществено място пред голям брой хора, в това число и деца " написа в обвинителния акт. 

Докато течало следствието обаче " интензивният " участник, който е от турски генезис,  е напуснал страната и отпътувал при родственици в Турция. В тази обстановка не е ясно какъв брой време ще продължи правосъдното дело. То ще се води при закрити порти. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР