Делото, към което цял свят гледаше с непреодолимо любопитство -

...
Делото, към което цял свят гледаше с непреодолимо любопитство -
Коментари Харесай

Сагата Джони Деп и Амбър Хърд приключи: Ето кой спечели

Делото, към което целия свят гледаше с непреодолимо любознание - сред някогашните съпрузи Джони Деп и Амбър Хърд - най-сетне завърши. А дали може да се каже, че кошмарът на Джони завършва с хепи енд?

Днес съдът произнесе тежката си дума - Джони Деп завоюва делото и осъди Амбър за клюка! Актрисата му дължи общо 15 млн. $ обезщетение.

Припомняме ви, че ожесточената битка сред звездата от "Карибски пирати " и красивата му, само че би трябвало да признаем извънредно манипулативна, някогашна обичана стартира още през 2019 година, когато Амбър завоюва милиони. От неистини. А животът и кариерата на Джони потеглиха стремително надолу. Той загуби големи суми, само че не щеш ли справедливостта спечелва. И откакто бе наименуван "бияч на съпруги " и трябваше да понесе финансови загуби, в това число претърпя разтрогването на покупко-продажби, ще се окаже, че той е бил незаслужено наказан.

 Амбър Хърд

Изглежда, че възмездието му настъпи и в действителност не той е бил насилникът в връзките му с Амбър, а е бил по-скоро в ролята на жертва. След редица грозни взаимни обвинявания, жадуваният край настъпи.

Припомняме ви, че доста холивудски звезди защитаваха Джони по време на правосъдната борба, в това число и дългогодишната му възлюбена Ванеса Паради, от която има наследник и щерка.

 Джони Деп

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР