Дело за незаконно събиране и използване на информация гледа тази

...
Дело за незаконно събиране и използване на информация гледа тази
Коментари Харесай

Съдят мъж извадил незаконно разпечатка на разговорите на тел...

Дело за нелегално събиране и потребление на информация гледа тази  седмица Районният съд в Девин. Поводът е противозаконна разпечатка на диалозите на телефонен номер на жена, която някогашният й към този момент брачен партньор изискал и получил от офис на мобилен оператор.

53- годишният родопчанин е интернационален водач. На 2 април 2019 година той отишъл в офис на мобилен оператор и изискал от името на жена си детайлна разпечатка на диалозите за 6 месеца обратно. От офиса му разрешили и мъжът се подписал на няколко места от името на жена си, че тя е поискала информацията.

Жената е от сатовчанско село. Разбрала, че някой е желал разпечатка на телефонните й диалози месец по-късно, на 7 май, и подала тъжба в съда. Двамата били в този миг в развой на бракоразвод. Делото за противозаконния интерес на някогашният й към този момент брачен партньор е заведено по член 309, алинея 1 от Наказателен кодекс, съгласно който го грози от 1 до 6 години отнемане от независимост. Бившите половинки, обаче, са склонили на съглашение.

Не е ясно ще бъде ли съден служителят в офиса на мобилния оператор за това, че нелегално е дал данните, с ясното схващане, че
прави нарушаване.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР