Делириумът на министър-председателя буди все по-голяма тревога. Това заяви президентът

...
Делириумът на министър-председателя буди все по-голяма тревога. Това заяви президентът
Коментари Харесай

Радев отговаря за прекрасната госпожа: Делириумът на Борисов буди тревога

" Делириумът на министър-председателя буди все по-голяма паника ".

Това съобщи президентът Румен Радев, че " една прелестна госпожа " е била изпратена от близки до президента да снима спалнята му в държавната вила " Секвоя " в " Бояна ". Кадрите бяха публикувани анонимно до. Според Борисов те са били направени от дама, пратена от близки на президента. Направени били в негово неявяване. На фотосите се вижат пачки евро в чекмеджето на нощното шкафче на премиера и револвер. Борисов не отхвърля достоверността на фрагментите, само че твърди, че те са били режисирани. Премиерът загатна, че доста по-логично би било, в случай че има пари и злато, да ги държи в касата до вратата, а не в чекмеджето си.

" Много пъти съм изяснил по какъв начин подло неговите хора, от най-близкото му обграждане ме сготвиха по един доста обикновен метод с една прелестна госпожа, която пристигна и нащрака в мое неявяване всичките тези работи. Направиха го по съвършен метод, шапка им смъквам. Много добре бяха изучили обстановката, години наред са се готвили за един сходен миг. Грешката им беше, че пуснаха клипа, с който се снима спалнята, къщата, дет се вика, сервизните им пространства, в мое неявяване. Ако примерно е имало пари, но нали той държи и злато, и пари, и диаманти в едно чекмедже, откакто касата, всички знаят, които са живели там, и аз съм я заварил, тази каса е пред вратата, тъкмо пред вратата. Така че като ченгеджийска интервенция я направиха фантастично, шапка им смъквам и неслучайно единствено той го повтаря. Защото най-близко негово обграждане го свърши ", съобщи преди няколко дни Борисов.



Снимките,, на което се вижда тъмнокоса жена, бяха изпратени до медиите на няколко порции. Преди това бяха пуснати и записи от диалози на премиера., само че не за наличието им, а за нелегално записване на министър-председателя.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР