Делегацията на Иран в турнира за Купата на Азия изпрати

...
Делегацията на Иран в турнира за Купата на Азия изпрати
Коментари Харесай

Иран изпрати протестно писмо заради ... женски ансамбъл

Делегацията на Иран в шампионата за Купата на Азия изпрати протестно писмо във връзка присъединяване на женски танцов състав по време на паузата на мача с Хонконг на 19-и януари. Това заяви шефът на Управлението по просвета към Министерството на младежта на Ислямската република Али Ахеди, а думите му бяха публикувани посредством държавната пресслужба.

Момичетата от въпросния отбор по време на паузата сред двете полувремена пяха и танцуваха за наслада на публиката. На въпросната среща иранците се поздравиха с победа с 1:0, която им оказа помощ да се класират за втората фаза. Но водещият политик от тази страна акцентира, че в Иран е неразрешено дами да пеят и танцуват в наличието на мъже.

" Представлението на тази група през цялото време не беше утвърдено от Футболната федерация на Иран и не беше доказано от Министерството за младежките действия и спорта. Веднага откакто представлението приключи ние, като министерство и федерацията на нашата страна, изпратиха протестна нота до организационния комитет на шампионата. Ние желаеме обичаите на нашата страна да бъдат уважавани и както всеки един от тимовете, идваме със своя неповторима просвета ", съобщи министърът.

По принцип осъществяванията на сходни участия във футболните шампионати се позволяват със единодушието на двата тима, които вземат участие в мача, до момента в който иранците не са удовлетворени, че Азиатската футболна конфедерация (АФК) не ги е питала.
 Малайзия - Южна Корея 3:3 в среща за Купата на Азия
Малайзия и Южна Корея с атрактивно тъждество

Корийците си осигуриха второто място в групата
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР