Делът на руския газ, внасян през тръбопроводи в Европейския съюз,

...
Делът на руския газ, внасян през тръбопроводи в Европейския съюз,
Коментари Харесай

Фон дер Лайен: Делът на внасяния в ЕС руски газ е намалял значително


Делът на съветския газ, внасян през тръбопроводи в Европейския съюз, а намалял с две трети до 9 на 100, заяви през днешния ден ръководителят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен  Урсула фон дер Лайен Урсула фон дер Лайен – немски доктор и политик (по татко Албрехт). Урсула Гертруда Албрехт е. Русия сподели, че съзнателно може да прекъсва контрактуваните доставки, на подобен снабдител не може да се разчита, добави тя.

По мотив препоръчаните през днешния ден от комисията ограничения за преодоляване на енергийните цени Фон дер Лайен уточни, че ЕС би трябвало да покаже подготвеност повече да не купува сила на всякаква цена. По нейните думи за главните оферти на Европейска комисия има необятна поддръжка.

Председателят на Европейска комисия посочи, че газовите складове в Европейски Съюз са запълнени до 92 на 100. Тя добави, че Европейски Съюз ще продължи поддръжката за Украйна в региона на енергетиката и означи, че от март електропреносната мрежа на страната е обвързвана с европейската. По нейните думи до неотдавна Украйна е успявала да изнася ток за Европейски Съюз, отбелязва Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР