Декстоп версията на Месинджър се срина. Множество потребители в България

...
Декстоп версията на Месинджър се срина. Множество потребители в България
Коментари Харесай

Messenger се срина в България и по света

Декстоп версията на " Месинджър " се срина. Множество консуматори в България и из целия свят споделят, че имат проблем с изпращането и приемането на известия.

Проверка на GlasNews.bg откри, че на уеб страницата DownDetector също са получени известия за проблеми с декстоп версията.

" Messenger превърта автоматизирано до най-старото известие и не ви разрешава да видите последните... Странно! ", оплаква се консуматор.



" Чатът ми продължава да се върти като вманиачен. Опитах разнообразни браузъри, само че резултатът е същият ", показва различен консуматор.

Към този миг не са докладвани конкретни бъгове за най-голямата безвъзмездна (но с реклами) онлайн обществена мрежа в света, а точно Фейсбук, само че казусът с платформата за изпращане на известия несъмнено вбеси и озадачи потребителите.

От Meta Platforms към момента не са коментирали казуса с декстоп версията на  " Месинджър ".

" Вероятно Фейсбук преди малко пусна нов AI, който управлява моя Месинджър и не ми разрешава да виждам скорошни известия ", написа консуматор в онлайн платформата, която дава информация в действително време за положението на разнообразни уеб страници и услуги.



Фейсбук Messenger е платформа и приложение за изпращане на известия на Фейсбук. Първоначално е основан като „ Фейсбук chat “ през 2008. През 2010 услугата е модифицирана и Фейсбук пуска приложения за iOS и Android през 2011. Следват нови приложения за разнообразни операционни системи.

Междувременно Meta започна да внедрява криптиране от край до край за всички персонални чатове и позвънявания в Messenger и Фейсбук. Досега чат приложението даваше опция за включване на криптиране от край до край, което позволяваше обещано известие да бъде прочетено единствено от подателя и получателите му – тъй че трети страни да не могат да подслушват и да имат достъп до данните. Това обаче бе алтернатива по желание, а с новата смяна кореспонденцията ще бъде криптирана по този метод по дифолт. 

Meta, чиято платформа WhatsApp към този момент криптира известията, съобщи, че това може да помогне за предотвратяване на потребителите от хакери, измамници и нарушители.

Очаквайте детайлности!
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР