Деклан Райс охлади мераците за евентуален трансфер на север в

...
Деклан Райс охлади мераците за евентуален трансфер на север в
Коментари Харесай

Трансферна цел №1 на Челси: Израснах като техен фен, Джон Тери е моят идол

Деклан Райс охлади мераците за възможен трансфер на север в един от топ клубовете във Висшата лига, обявявайки, че желае да остане покрай родния си град Кингстън-ъпон-Теймс в Лондон. Райс намерено приказва за това, че е израснал като почитател на , а неговият кумир е Джон Тери. " Сините " желаят Райс и се чака да се стигне до трансфер през лятото.
Изявите на Райс за Уест Хем и Англия през последната година привлякоха забележителен интерес към него и имаше много спекулации по отношение на трансфер отвън „ Лондон Стейдиъм “. Но Райс е наясно с целите си в живота. „ Тук съм в Кингстън от самото начало. Винаги съм желал да остана покрай това място. Не желая да изгубвам корените си “, сподели 23-годишният футболист пред Гари Невил в The Overlap Extra.
Предвид обстоятелството, че градът е едвам на седем благи от „ Стамфорд Бридж “, Райс израснал като почитател на Челси и разкри, че постоянно поддържа връзка с легенда на „ сините “. „ Мисля, че е там, всички знаят, добре документирано е (б.ред; неговото завещание в Челси, което включва престой в клубната академия като момче). Но когато играеш за клуб като Уест Хем започваш да се привързваш съществено към доста, и част от мен в този момент, дружно със фамилията ми, е огромен почитател на Уест Хем. Джон Тери бе моят кумир “.
„ За мен да израсна почитател на Челси, да имам годишен абонамент за сезона, да отивам на всички мачове, да бъда в академията. Просто всичко бе обвързвано с ДжейТи като дребен. Неговият номер 26 бе на гърба ми. Дори когато бях по-малък, споделих, че в случай че стана футболист, желая да нося 26-и номер, само че мисля, че с възрастта надрастнах тези неща. Той бе необикновен за мен, когато ме пуснаха от школата – обади ми се, не трябваше да го прави, бях единствено на 14 тогава и говорех с идола ми. Поддържаме положителни взаимоотношения “, приключи Райс.
Междувременно стана ясно, че (подробности четете в линка).
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР