Декември, вторник, между 10:00 и 11:00 ч. сутринта е най-подходящото

...
Декември, вторник, между 10:00 и 11:00 ч. сутринта е най-подходящото
Коментари Харесай

Кога да кандидатствате за мечтаната работа?

Декември , вторник , сред 10:00 и 11:00 ч. сутринта е най-подходящото време да кандидатствате за мечтаната си работа . През последния месец от годината доста хора напущат своите работни места, откакто са получили Коледните си бонуси, а корпорациите са склонни да запълнят неналичието на чиновници бързо и с цел да оползотворят до дъно годишния си бюджет.
 
Въпреки това, датата, на която има най-вече подадени CV-та за работа , е... 4-и януари.


 
Според специалисти, повода е, че по време на празниците, хората премислят живота си и вземат решение да го трансформират към нещо по-добро с идването на новата година.
 
Със сигурност лятото е сезонът, в който ще ни бъде най-трудно да сменим работата си.

 
Експертите от най-големите компании, които набират чиновници, поучават да подадем документи за нова работа или преди началото на лятото, или след него, тъй като множеството хора са на отмора и това ще забави процесът.
 
Що се отнася до денят, в който аплайваме – в случай че позицията е оповестена в понеделник, не трябва да сме първите , които пускат CV-то си. Така рискуваме да се превърнем в базата за съпоставяне, което не постоянно е добра концепция, само че и нашите документи да бъдат затрупани от идващите постъпили автобиографии.-->

 
Не бива и да закъсняваме прекомерно доста – оптималният вид е сред 12 и 24 часа, откакто е оповестена свободната позиция.
 
По-голям късмет вашата кандидатура да бъде прегледана е в границите на работния ден – малко преди или след обедната отмора.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР