Декември неизбежно донесе романтичната атмосфера на празниците. Украса, светлини, песни,

...
Декември неизбежно донесе романтичната атмосфера на празниците. Украса, светлини, песни,
Коментари Харесай

Днес отвори сърцето си за любовта: Какво означава най-романтичният ден от декември за всяка зодия

Декември неизбежно донесе сантименталната атмосфера на празниците. Украса, светлини, песни, всичко ни оказва помощ да повдигнем настроението си и да се отпуснем. 

Един ден в края на месеца обаче, е най-чувственият и сантиментален от всички и това е 28 декември.  Защо е по този начин? Веднага ще ви разбираем. Секстилът на Венера с Нептун, образуван тогава, ще усили въображението ни и  романтиката в нашите любовни връзки.

Секстилът няма нищо общо нито със секс, нито със жанр - това е съразмерен аспект, при който силите на планетите се подкрепят и се образува, когато планетите са под ъгъл от 60 градуса.

Това положение значи отваряне на нови благоприятни условия. А защото планетата на любовта Венера в същия ден е в Козирог,  по-вероятно е любовните ви връзки да придобият или да стартират на доста солидна основа , която ще даде непоклатимост и отдаденост.

Нека забележим по какъв начин този зареден с любовна сила ден ще се отрази на всяка от зодиите.
 Какво значи най-романтичният ден от декември за всяка зодия  Какво значи най-романтичният ден от декември за всяка зодия  Какво значи най-романтичният ден от декември за всяка зодия  Какво значи най-романтичният ден от декември за всяка зодия
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР