Дебютът на музикално-поетичния спектакъл Абсурдни времена като коледен Знак ще

...
Дебютът на музикално-поетичния спектакъл Абсурдни времена като коледен Знак ще
Коментари Харесай

Маргарита Петкова, Ирина Флорин и Добромир Банев пристигат в Поморие като коледен Знак в Абсурдни времена

Дебютът на музикално-поетичния театър " Абсурдни времена като коледен Знак " ще бъде показан за първи път в Поморие. Това ще се случи на 16 декември, от 18:00 часа в Народното читалище (НЧ) " Просвета 1888 ", оповестиха от пресцентъра на локалната община.

На сцената на читалището, с цел да показват спектакъла, ще излязат Маргарита Петкова, Ирина Флорин и Добромир Банев.

" Абсурдни времена – НЕЦЕНЗУРИРАНАТА ВЕРСИЯ " е най-новата взаимна книга на поетите Маргарита Петкова и Добромир Банев. Версията е " нецензурирана ", само че не тъй като в нея има вулгаризми, а тъй като поетите описват за нещата от живота и любовта сред двама души – без цензура.

Знакът е коледен, само че освен тъй като месецът е декември и сме пред навечерието на най-светлия християнски празник – Рождество Христово, а тъй като " Знак " е името на най-новия осми подред албум на певицата Ирина Флорин.

Освен най-новите песни, почитателите на певицата ще имат опцията да се допрян онлайн и до някои от огромните ѝ шлагери в съвременни тълкования, прибавиха уредниците на събитието. Те обясниха, че дебютът на музикално-поетичния театър " Абсурдни времена като коледен Знак " ще бъде показан за първи път в Поморие, тъй като е умислен и основан единствено за Поморие. Входът за събитието ще е свободен.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР