Дебютът на филма Барби в кината през уикенда достигна по-високи

...
Дебютът на филма Барби в кината през уикенда достигна по-високи
Коментари Харесай

Рекордите на Барби

Дебютът на кино лентата " Барби " в кината през уикенда доближи по-високи от първичните прогнози с 162 милиона $ доходи от продажби на билети в Съединени американски щати и Канада, заяви Ройтерс, базирайки се на дистрибутора " Уорнър Брос. ".

Очакваните резултати в неделя бяха малко повече от 155 млн. $. 

" Барби " е номер едно за годината в северноамериканската бокс офис ранглиста, надминавайки приходите от 146,4 млн. $ през април на " Супер Марио Bros.: Филмът ".

Режисираната от Грета Гъруиг история за куклата на " Мател " събра и 194,3 млн. $ на 63 интернационалните пазара през уикенда, което прави световен дебют от 356,3 млн. $.

" Барби " освен усъвършенства върха за премиерен уикенд за 2023 година Той също по този начин надмина върха за първи уикенд за филм, режисиран от жена, съобщи Асошиейтед прес. Досега той принадлежеше на " Капитан Марвел ", чийто сърежисьор беше Ана Боудън, със 153,4 млн. $ от 2019 година " Жената знамение " на Пати Дженкинс от 2017 година дебютира със 103,3 млн. $. Бюджетът от 145 милиона $ на кино лентата " Барби " също по този начин е по-малък, в сравнение с   " Капитан Марвел " (152 млн. долара) и " Жената знамение " (200 млн. долара).

В международен мащаб той надалеч надмина дебюта на " Жената знамение " с над 337 млн. $ против 228,3 млн. $. Глобалният старт на " Капитан Марвел " беше по-висок - 455 млн. $.

" Барби " се изправи против кино лентата на режисьора Кристофър Нолан " Опенхаймер " в борбата в киносалоните, наречена " Барбенхаймер ". Окончателните данни набъбнаха и за " Опенхаймер ". Историята на основаването на атомната бомба донесе 82,4 млн. $ в Съединени американски щати и Канада от петък до неделя, при планувани в неделя 80,5 милиона $.

На 78 интернационалните пазара " Опенхаймер " събра общо 98,0 млн. $, което в международен мащаб възлиза на 180,4 млн. $.

И двата кино лентата надминаха упованията и помогнаха на северноамериканския бокс офис да надвиши 300 млн. $ едвам за четвърти път в историята, написа Българска телеграфна агенция.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР