Дебора Михайлова се изправи срещу най-големия си кошмар Девойката от Стара

...
Дебора Михайлова се изправи срещу най-големия си кошмар
Девойката от Стара
Коментари Харесай

Пред Лора Крумова: Обезобразената Дебора се изправи срещу най-големия си кошмар

Дебора Михайлова се изправи против най-големия си призрачен сън

Девойката от Стара Загора го направи в народен ефир, в предаването на Лора Крумова. Пред водещата тя върна още веднъж лентата от преживения призрачен сън. Когато извергът Георги Георгиев я наряза с макетно ножче, острига косата й и се изгаври грубо с нея.

Дебора пристигна в студиото с перука. С нея се появила и на 15-ти, тъй като тя е ученичка в последния гимназиален клас

Момичето показа, че й е било пъклен мъчно да се покаже в този тип пред съучениците си.

„ Не мога да скрия, беше ми извънредно позор и боязън.Притеснявах се по какъв начин ще ме одобряват моите съученици. Но те всички, дружно с учителите и познатите ме посрещнаха като че ли съм воин и не престават да ме поддържат. Благодарна съм и на всички хора, които излезнаха на улицата поради мен и също ми дадоха своята безусловна поддръжка.Получавам такава даже от чужбина.Аз самата се пробвам да оказа помощ и да вдъхна кураж на измъчвани дами. А фотосите, които получавам от тях са чудовищни, косата да ти се изправи “, съобщи Дебора пред водещата Лора Крумова.

Тя не скри, че е била влюбена в чудовището Георги. Докато били дружно, той я лъжел, че е разведен. Но още като гаджета я унижавал, удрял в корема, малтретирал и й нареждал какво да прави.

 В тази връзка Дебора поучава девойките да не си мълчат в сходни обстановки. А да споделят с родителите си и с околните си.

 

Тагове: Дебора Дебора от Стара Загора Лора Крумова Георги Георгиев Дебора Михайлова гаджета Стара Загора разведен
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР