ДеБъ сервират изненади в последния момент на ПП с искания

...
ДеБъ сервират изненади в последния момент на ПП с искания
Коментари Харесай

ИЗНЕНАДИ В 12 БЕЗ 5: ДеБъ извиват ръце с нови капризи, Асен и Кирчо им отидоха накрак

ДеБъ сервират изненади в последния миг на Политическа партия с претенции за промени на съглашението за четворната коалиция. Очевидно обезпокоени от дейности на Христо Иванов и Атанас Атанасов, Кирил Петков и Асен Василев кацнаха в централата онлайн.

Бъдещият министър председател Кирил Петков разгласи през днешния ден, че е реализирано единодушие сред сътрудниците в ръководството по всички точки и партиите могат към този момент да осведомят за последния вид на съдружното съглашение.

След консултациите при президента Румен Радев, Кирил Петков и Асен Василев отидоха на “Позитано”. Двама достоверни източници потвърдиха, че дружно с Корнелия Нинова са прецизирали всички въпроси.

По-късно и самата лидерка на социалистите опроверга уеб страницата “Сега”, че тя ще поеме ново министерство, обвързвано с държавните предприятия.
свързани новини40019преди 2 часа98448преди 9 часа
До часове би трябвало да е ясно дали вицепремиерът, излъчен от Българска социалистическа партия, ще бъде и министър на стопанската система или на обществената политика.

Неочаквано обаче трите партии в “Демократична България” са влезнали в сериозен конфликт между тях. Двамата депутати от “Зелената партия” са настояли да получат две места - с изключение на екоминистър и вицепремиер по климата.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР