Дджонатан Смит успял да съпроводи десетки хора в безопасност, спасявайки

...
Дджонатан Смит успял да съпроводи десетки хора в безопасност, спасявайки
Коментари Харесай

Многодетен баща спаси над 30 души при касапницата в Лас Вегас, но получи куршум във врата

Дджонатан Смит съумял да съпроводи десетки хора в сигурност, спасявайки им по този метод живота. Сега от помощ и поддръжка се нуждае самият той.
По последни данни, вследствие на касапницата в Лас Вегас са починали 59 души. Ранените са над 500. Жертвите обаче можеше да са доста повече, в случай че не бе 30-годишният Джонатан Смит, предстоящ меди, татко на три деца и, както го нарекоха обществените мрежи, най-смелият човек в Америка.

Джонатан чествал рождения ден на брат си покрай хотела Мандалей Бей, когато стрелбата почнала. Компанията им се намирала в относителна сигурност - верандата на ресторанта се намирала отвън обсега на жестокия палач. Виждайки, че от патроните стартират да умират хора, Смит се хвърля да избавя всеки, който попаднел пред очите му. Изплашени, а и ранени, хора той хващал за ръка и отвеждал в сигурност, написа в. " Дейли Мейл ".

По думите на очевидци, Джонатан съумял да избави към 30 души. Той съумял да резервира живота им в миг, когато стотици патрони пронизвали въздуха.

Джонатан обаче самичък бил тежко ранен. Куршум го застига, когато той се пробва да помогне на ранен. Стрелецът го уцелва във врата. Смит е приет в болница в тежко положение. Направена му е комплицирана интервенция. Неговото излекуване чакат с неспокойствие неговите деца: Джонатан-младши, Джулиян и Джайден Стар.



Сега фамилията на героя събира пари за неговото лекуване. Куршумът и сега се намира в ключицата на мъжа и може да остане там до края на живота му.

Превод и редакция: БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР