DDB София става регионален криейтив хъб за 23 държави, сред

...
DDB София става регионален криейтив хъб за 23 държави, сред
Коментари Харесай

DDB София става двигателят на маркетинговите стратегии на DDB Group

DDB София става районен криейтив хъб за 23 страни, измежду които Сърбия, Гърция, Македония, Хърватия, Словения, Литва, Армения, Черна гора, Румъния, Естония, Казахстан, Азербайджан и други, съобщи БТВ.

Благодарение на положителната работа и професионализма на екипа на организацията отпред с креативния директор Йордан Жечев, които от години основават сполучливи интернационалните планове за едни от най-големите клиенти на пазара в България и в чужбина, DDB София става моторът на маркетинговите тактики на DDB Group.

Това е единствената българска организация, която става водеща за разнообразни пазари зад граница. Това дава опция на Йордан Жечев да оглави всички изобретателни екипи за Югоизточна Европа, заемайки позицията районен креативен шеф. 

В тази връзка той споделя:  " Бих желал да изградя конструкция, в която в действителност положителната работа бива видяна, поощрена и представяна като образец за капацитета на района ".

" DDB Sofia за следващ път демонстрират, че за положителните хрумвания няма културни, географски, политически или религиозни граници и плановете, които се основават в България, постановат положителни практики на рекламния пазар и се конкурират с най-хубавите в международен мащаб ", добавя Ангелос Парасхакис, основен изпълнителен шеф на DDB Sofia.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР