„Дайте ми жена, искам жена”. Това крещял по цели нощи

...
„Дайте ми жена, искам жена”. Това крещял по цели нощи
Коментари Харесай

Само в БЛИЦ ТV: Нови брутални разкрития за секс маниака от Калофер, заради който почина жена!

„ Дайте ми жена, желая жена”. Това крещял по цели нощи секс фанатикът от Калофер, до момента в който гледал порно компании на отворени прозорци и интензивен до дупка тон на малкия екран. Това ни описа за Лальо Марков съседката му Петрана Поборникова. Притеснената жена не пожела да застане пред камерата на БЛИЦ, само че показа, че от 8 години тя и брачният партньор и живеят в Калофер.

От начало Поборникови, които живеят против Лальо Марков и брачната половинка му, били другари. След това обаче той почнал да нахълтва в дома им натрапен, сядал на масата, когато идвали посетители от Пловдив, сипвал си ракия, пиел, започвал да прегръща и опипва дамите по гърдите пред мъжете им. Наскоро изненадал Петрана Поборникова, до момента в който тя плевяла градината си. Марков я издебнал тихомълков в тил и почнал да опипва и нея. Изгонила го. От тогава и нейната пътна врата стои заключена даже и денем. Това не спряло скандалния калоферец, когато възрастното семейство отсъствало от вкъщи си, Лальо прескачал огрдата да краде ябълки и орехи от градината им. Постоянно псувал, викал и употребявал нецензурни думи. Поборникова го видяла по какъв начин с секира разрушава вратата на техен комшия, попитала го какво прави и за какво го прави, само че Лальо декларирал, че нищо не е направил.

Преди дни в следствие на БЛИЦ ТV показахме лицето на изверга, поради който всички дами в Калофер треперят. 75-годишният пенсионер не си попюва, само че за това пък пред репортера ни отхвърля всички обвинявания и споделя, че не си спомня нищо. Нахълтва в домовете на съгражданките си, избира ги да са самотноживеещи. Иска секс, удря ги, души ги. След материалите, които публикувахме, позвъняване на още доста изплашени, само че решени да осветлят случая дами, ни върна в Калофер. Пред камерата на БЛИЦ застанаха хотелиерката Веска Дишкова, психологично болната Иванка Парцалева, пинсионерките Христина Инджова, Петрана Чарвенакова. Те са една дребна част от хората, които са били тероризирани от секс фанатика.

След нашите репортажи се оказа, че доста дами в Калофер са били обект на нахлуване от страна на изверга. В Калофер тече подписка, която ще бъде предадена на кмета и на полицията. В нея локалните желаят изясненост спомогнал ли е Лальо Марков за гибелта на 35-годишната Марияна Минкова, за чиято орис неведнъж писахме. В подписката се споделя още: „ Ние, долуподписаните поданици на Калофер заявяваме, че сме пострадали от половите нападения, агресивното и безогледно държание на съгражданина ни Лальо Марков.Същият има прояви и като пийнал, и като изтрезнял. Искаме полицията и прокуратурата да вземе ограничения, с цел да не се стига до разпра от страна на околните ни с Марков”.

БЛИЦ напомня, че откакто оповестихме какво се случва в Калофер, полицията стартира следствие, а обществените лишиха децата, които Маркови отглеждаха като приемно семейство.



Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ

Оператор: Любомир БАКЪРДЖИЕВ, БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР