Даяна Ханджиева влиза във „Фермата” доброволно безработна. Красавицата, чиято единствена

...
Даяна Ханджиева влиза във „Фермата” доброволно безработна. Красавицата, чиято единствена
Коментари Харесай

Даяна от Скъпи наследници опитва да реанимира кариерата си

Даяна Ханджиева влиза във „ Фермата” непринудено безработна. Красавицата, чиято единствена роля е Катерина в сериала „ Скъпи наследници”, който се излъчваше по bTV през 2018 година, е решена да не се отхвърля от фантазията си да е актриса и да прави компромис, даже за краткотраен.

До наскоро Даяна работила по специалността си „ Реклама”, само че се убедила, че това не е за нея. „ Да се прибирам по график и да съм пред компютър - това вътрешно ме убиваше в продължение на 10 месеца. Махнах се доста бързо, без да има къде да отида”, показа Даяна неотдавна. Затишието в по този начин бленуваната актьорска кариера продължава, само че хубавицата не губи религия и не се тормози, че стои без работа. Решена е, че ще търси друго от актьорски ангажимент, едвам когато в действителност се наложи. Засега ситуацията не е такова. Пестелива е. Има поддръжката на фамилията си. Винаги мислела за черните дни. И ето, те пристигнали, живее си, както и преди. Все отново Даяна счита, че всеки ден надалеч от камерата е изгубен. И не знае какво би трябвало да направи, с цел да промени това. Затова и се записала във „ Фермата”, което започва при започване на септември.

Дияна Хаджиева имала „ затишие” и в персонален проект. В продължение на две години хубавицата поддържала връзка от разстояние с Кристиян, който е потомствен баскетболист. Когато се срещат, той към момента учел в Съединени американски щати. Затова и толкоз дълго време дистанцията посред им било много огромно тестване за любовта им. Той се прибирал за по три месеца, тя ходела за един. Това било извънредно незадоволително. Чакането било трудно. „ Лошото е, че си създаваш облик за един човек по телефона и когато не е тук да демонстрира какъв е, започваш да си фантазираш”, показа Даяна неотдавна. В такива моменти си въобразяваш, че го опознаваш действително в обстановка. Качваш го на фундамент. Правиш си балон, който наложително се пука. Тогава излиза наяве желаете ли да се борите за тази връзка. В последната година от връзката им нищо не се случвало, а потребността от смяна ставала по-голяма. Красавицата взела нещата в свои ръце.

„ Усетих, че влагам извънредно доста във връзката ни, организирахме един диалог и му споделих, че желая да се разделим, с цел да се отпуши останалото при мен – кариера, автономия, развиване. Не знам дали се получи тъкмо по този начин, само че направихме пауза”, признава Даяна. Не е получила някакъв сериозен актьорски ангажимент, само че имала чувството, че смяната идва. „ И в този момент се усещам по-добре и желаех да си върна връзката и да влагам в нея това, което той заслужава. Сега ни е и по-лесно, тъй като сме към този момент дружно в България, откакто той приключи образованието си там. А не да се чудим какво прави другият в другата част на Планетата. Това бе ненужно затормозяване”, откровена е Даяна. Тя и приятелят ѝ възобновили връзката си това лято.

Красавицата, която е към този момент на 27 години, се надява, че скоро и „ затишието” в актьорството ще свърши. До преди да кандидатства за „ Фермата”, Даяна обмисляла да замине за Съединени американски щати, където да опитва шанса си. Тя е била в страната на неограничените благоприятни условия освен поради приятеля си, до момента в който учел там. Ходела е на три бригади като студентка. Пандемията трансформира проектите ѝ. Скоро по-късно се включва в конкуренцията за „ Фермата” и печели място в риалитито.

Даяна не крие вярата си присъединяване в шоуто да ѝ помогне да осъществя смяната, за която мечтае. Очаква „ Фермата” да я „ центрирана”, „ да не е объркана в някои сферите в живота, които сега са ѝ малко неуверени, да ѝ даде нова увереност”. След края на „ Скъпи наследници” в края на 2018 година, тя се усеща объркана по какъв начин да продължи в актьорската специалност. „ Точно в тази специалност има доста възходи и спадове. Веднъж те търсят, в идващия миг всичко замира и те се чудиш в теб ли е казусът, какво би трябвало да направя, аз ли би трябвало да стартира да диря, само че къде да диря, какво да диря... Много пъти отиваш на кастинг, не те избират. Пак се чудиш дали в теб е казусът. Само ти си даваш сили. Няма какво друго да ти даде сили. Просто си казваш: „ О`кей, блъскам, блъскам, до момента в който не стане.”, казвала е Даяна.

Във „ Фермата” актрисата влиза с концепцията да придобие нови умения, познания, себеусещане, да попадне в нова среда, да има нови познанства. Не се тормози от междуличностни обстановки. Даяна желае да се опита да опознае всеки, да вземе каквото той предлага като умеене, познания, мъдрост.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР