Даяна Ханджиева стана една от най-обсъжданите жени в този сезон

...
Даяна Ханджиева стана една от най-обсъжданите жени в този сезон
Коментари Харесай

Даяна Ханджиева: Пак бих влязла във „Фермата“ – такива емоции и житейски уроци не са за изпускане

Даяна Ханджиева стана една от най-обсъжданите дами в този сезон на „ Фермата “. В предаването „ Тази събота и неделя “ тя приказва за мощните страсти и комплицираните връзки с Йордан и Петър.

" Все още съм усмихната. Преживях нещо неповторимо и този спомен никой не може да ми го вземе. Във " Фермата " съумях да не помни проблемите си. Съсредоточих се в сегашното и в това да бъда там, да изключа външния свят напълно. Наистина да не помни всички неща, които са ме наранявали. И да пребивавам за мига! " – показа Даяна.

Тя не е очаквала да има чак такива страсти. Искала е просто да получи нови умения и да се запознае с нови хора. Щастлива е, че във „ Фермата “ е била измежду прелестни хора.

Отношенията си с Йордан тя разяснява по този начин:
„ Няма по какъв начин да се изясни. Човек би трябвало да изпита такава мощна духовна връзка. Вътре нещата са по-различни – намираш се в стресова среда, отвън зоната си на комфорт, заобиколен си от камери. Имаш огромна потребност от непосредствен човек. С Йордан имахме потребност един от различен. Бахме си като успокоително и по тази причина не влязохме в спорове с другите. Бяхме като едно цяло и си сваляхме напрежението. Усещах по-специалното му внимание, само че не се влюбих в него и това той го знае “.

Даяна призна, че изцяло схваща годеницата му Камелия.

„ Тя се пробва да си го върне. Нормално е, всяка жена би го направила... В Йордан виждах индивида, който ме успокоява. Но няма по какъв начин да го употребявам, тъй като не той ми печели дуелите и имунитетите. Просто се подкрепяхме “ – разясни актрисата и добави, че когато се намеси външният свят, вътре идилията се скапва. Били са нужни две седмици, с цел да възстановят с Йордан общуването си.

Как Даяна разяснява флирта си с Петър, както и цялостен запис на диалога в студиото
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР