Даваме пълен отчет за свършеното през последните шест месеца. Tова

...
Даваме пълен отчет за свършеното през последните шест месеца. Tова
Коментари Харесай

Служебното правителство с отчет на работата си

Даваме цялостен доклад за свършеното през последните шест месеца. Tова съобщи служебният премиер Гълъб Донев преди началото на днешното постоянно съвещание.
Прочетете още
„ Утре в 10 часа ще организира намерено съвещание, на което ще създадем доклад за свършеното от нас през тези съвсем шест месеца от мандата на служебното държавно управление. Това е един дълъг интервал за съществуването на служебно държавно управление “, сподели Гълъб Донев.

Той акцентира, че има какво да се регистрира.

„ Нееднократно сме заявявали, че ние на първо място действаме и работим, отстояваме ползите на България и на българските жители и решаваме най-наболелите проблеми в нашето общество. Така че докладът ще бъде много кондензиран с обстоятелства, с резултати, които най-добре могат да обрисуват активността на държавното управление “, съобщи още служебният министър председател.   

Преди съвещанието на Министерски съвет Донев поздрави за именния ден служебния заместител министър-председател по ръководство на европейските средства Атанас Пеканов. Гълъб Донев му пожела да е здрав и да има доста триумфи.

„ Насе, поисквам ти, и всички ние, нещо, което ще ти е потребно във всеки един миг от житейския ти път без значение дали си вицепремиер или министър председател - бъди здрав и пази името си от коментатори ", сподели Донев.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР