Датски патрулен кораб е засякъл руски военен кораб, който е

...
Датски патрулен кораб е засякъл руски военен кораб, който е
Коментари Харесай

Руски военен кораб е забелязан до Северен поток преди взривовете

Датски патрулен транспортен съд е засякъл съветски боен транспортен съд, който е особено оборудван за дълбоководни действия, наоколо до газопровода " Северен поток " четири дни преди той да бъде взривен. За това заяви локалният вестник в четвъртък, като се базира на военното командване на Дания.

През септември 2022 година газопроводът " Северен поток ", предопределен да придвижва газ от Русия до Европа, беше взривен. В изказвания на НАТО тогава беше обявено, че течовете от двата съветски газопровода " Северен поток " - в датски и шведски води на Балтийско море, са резултат от.

Командването на защитата на Дания е удостоверило пред локалното издание, че разполага с 26 изображения на съветския военноморски транспортен съд SS-750 , на който има дребна подводница, предопределена за осъществяване на подводни интервенции. Корабът е сниман от датски патрулен катер наоколо до газопроводите на 22 септември 2022 година.

Четири дни по-късно, на 26 септември 2022 година, детонации раздраха три от четирите газопровода " Северен поток " 1 и 2, които свързват Русия с Германия през Балтийско море и са частична благосъстоятелност на съветската компания " Газпром ".

Шведските и датските управляващи също нарекоха гърмежите акт на тенденциозен бойкот. Прокуратурата на Швеция удостовери през ноември, че на " мястото на престъплението " на морското дъно, на към 100 метра под повърхността на Балтийско море, покрай датския остров Борнхолм, са открити останки от експлозиви и няколко " непознати предмета ".

Датските, шведските и немските управляващи не престават да водят голям брой следствия на гърмежите.

Преди седмица на датските, финландските, шведските и норвежките публични радио и телевизионни оператори откри, че Русия е употребила цивилен плавателни съдове, с цел да събира разследваща информация за военната активност и сериозната инфраструктура в Северно море.
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР