Датата 14 ноември е най-смислената дата за изборите две в

...
Датата 14 ноември е най-смислената дата за изборите две в
Коментари Харесай

Георги Кадиев: Нямаме от какво да се страхуваме – отиваме на избори

„ Датата 14 ноември е най-смислената дата за изборите две в едно, ще спести пари и ще вдигне изборната интензивност “, сподели пред БНР Георги Кадиев, водач на партията „ Нормална страна “ народен представител от “БСП за България “.

„ Малко е по-скоро отрицателна за президента , тъй като има заплаха акцията му да се загуби в акцията за парламентарни избори. Но по този начин или другояче, той го е решил, допускам, че е пресметнал и плюсовете и минусите, за нас е по-скоро плюс тази дата.

Аз не съм чул Българска социалистическа партия да има желание да издигне обособен претендент за президент, в случай че с Радев настъпят комплицирани взаимоотношения. Мисля, че откакто има поддръжка на Българска социалистическа партия изразена към президента, е по-добре да си вървим в тази посока и да си държим на думата.

Не мисля, че сега „ разбутване на лодката “ е в изгода за който и да било . Ето, имаме дата за избори, може би още едно съвещание на Народно събрание ще се организира,  има какво да отчетем, нямаме от какво да се опасяваме – отиваме на избори .

Ако има въобще политически план на Василев – Петков , в случай че Радев застане зад него, тогава имаме проблем. Но до тогава всевъзможни спекулации съгласно мен по-скоро вредят. Затова и Българска социалистическа партия публично го попита. До момента не съм чул той да каже – „ Да патрон съм “, само че това е моята оценка, другото би трябвало да го каже Българска социалистическа партия ", съобщи още в " Политически НЕкоректно " Кадиев.

По думите му разширението на политическото ветрило по време на изборите от страна на Българска социалистическа партия за изборите е позитивно. Защото сега има растеж в дясното - може да има още един състезател там и лявото би трябвало да се опълчи, уточни депутатът.

" Допълнително разединение в ляво е неточност . Ние към момента не сме получили покана за диалози с Българска социалистическа партия за идващите избори, само че то е рано към момента ", съобщи Кадиев.

" Най-важното свършено от този парламент е актуализацията на бюджета и най-важното друго нещо - преизчисляването на пенсиите и повдигането на парите за майките за втората година ", съобщи още Георги Кадиев.

Очаквайте още детайлности.

Още по тематиката в звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР