Датата 11.06.2023 г. ще остане в историята на игралната индустрия

...
Датата 11.06.2023 г. ще остане в историята на игралната индустрия
Коментари Харесай

Джакпот №200! Юбилейната пика в efbet покорена за близо четвърт милион лева

Датата 11.06.2023 година ще остане в историята на игралната промишленост в България, а повода е повече от страхотна. На този ден в платформата за  - efbet.com, за юбилеен път " падна " атрактивният напредничав джакпот, който може да бъде извоюван от бонус играта " Jackpot Cards ", появяваща се на инцидентен принцип. 

Юбилейна облага №200 в efbet 

Една от най-популярните игри в уеб страницата - 40 Super Hot, се оказа и предлагането, донесло близо четвърт милион лв. на благополучен консуматор на услугите на родния
букмейкър. Нещо повече - това е облага №200 в историята на компанията от най-високата степен на прогресивния джакпот " Jackpot Cards ". 

Докато е играел на 40 Super Hot, пред късметлията се е посочила
бонус играта с 12 карти, като той вярно е отгатнал къде се крият трите признака " пика " и ще посрещне лятото с облага от 227 647 лв.. 

Най-високото равнище на прогресивния
джакпот се пада за към този момент повторно през този месец, като в първите дни на юни различен консуматор се поздрави с малко над 165 хиляди лв.. В края на май пък против залог от 0.20 лева още един късметлия откри 3-те карти " пика " и си завоюва 222 420 лв.. 

Най-големият
джакпот в историята на efbet 

На дневна база постоянно падат
джакпоти " спатия " (над 262 хиляди печалби) и " каро " (над 91 хиляди печалби). " Купата " е печелена над 2600 пъти, а най-високата облага от това равнище е над 257 хиляди лв.. През годините в са извоювани редица 6-цифрени облаги и награди, в това число през предходната година, когато в промоционалния интервал " Тръпка за злато " бяха раздадени награди за 5 милиона лв.. 

Най-големият
джакпот " пика " пък се падна през лятото на 2021 година. Това се случи на играта " Amazon`s Battle ", а щастливецът в efbet завоюва 1 508 159 лв.! Това се случи със залог на стойност 1.50 лв., а единствено месец (и малко) по-рано различен късметлия завоюва 1.4 милиона лв. от играта " Penguin Style ". 

Слот маратонът за 1 милион продължава 

Докато " пиката " падна през юни към този момент два пъти, с цялостна мощ продължава и провеждането на промоционалния интервал. Вече бяха разпределени 8 седмични наградни фонда (320 хиляди лева) и 2 30-дневни наградни фонда (200 хиляди лева). 

В момента играта се намира в 9-тата си седмица (12 - 18.06), като промоционалният интервал продължава до 23:59 часа на 16.07, когато ще стане явен и огромният печеливш в
слот маратона. Крайното класиране за промоционалния интервал ще бъде образувано от 441 печеливши, а приключилият под №1 ще си завоюва 100 хиляди лв.. 

efbet моли за виновна игра 

Участието в
хазартни игри крие риск от насърчаване на взаимозависимост. Всички оферти от игралната промишленост са единствено за развлечение и не би трябвало да се употребяват като средство за замогване, главен и/или спомагателен доход. Затова и efbet моли всички фенове на спортни залози и казино игри към виновна игра. 

Повече информация по отношение на виновния
хазарт и предварителната защита от опасности е налична в секция  и в уеб страницата на Национална агенция за приходите.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР