Дата за сватбата й най-накрая иска да й донесе Дядо

...
Дата за сватбата й най-накрая иска да й донесе Дядо
Коментари Харесай

Линдзи Вон иска сватба от Дядо Коледа

Дата за сватбата й най-сетне желае да й донесе Дядо Коледа олимпийската шампионка по ски алпийски дисциплини Линдзи Вон. Красавицата сега е затворена вкъщи в Ню Джърси с годеника си Пи Кей Събан, който е хокеист в локалния " Девълс ".

" Бих желала нова дата - признава Линдзи пред US Weekly. - “Но поради тази пандемия и карантината е доста мъчно. Семейството ми е разпръснато из задачите Съединени щати, сестра ми живее със брачна половинка си в Италия. А Пи Кей е от Торонто, роднините му са в Канада, където желаеме да е сватбата. Но сега в страната не се позволяват жители на Съединени американски щати и не е ясно докога ще продължи това състояние. Караме го ден за ден. Когато е допустимо, ние сме подготвени и ще се оженим.”


Пърнел-Карл Силвестър, както е същинското име на бранителя на " Дяволите ", не е неудовлетворен от това, че си стои вкъщи. " Когато съм вкъщи в Торонто, майка ми ми готви пържоли, филета, рибици и всевъзможни меса. Не е несъвместимо със спортната ми диета. Линдзи също има умения в кухнята, а и всичко останало е окей посред ни ", декларира Пи Кей.

Двамата са дружно от 2018 година, през предходната оповестиха годежа си, а лятото трябваше да е сватбата им. Заради карантината тържеството се отсрочи, към този момент незнайно за по кое време.

" България Днес "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР