Дъщерята на Васил Василев-Зуека Девина Василева снима първия си музикален

...
Дъщерята на Васил Василев-Зуека Девина Василева снима първия си музикален
Коментари Харесай

Дъщерята на Зеука направи нещо голямо

Дъщерята на Васил Василев-Зуека Девина Василева снима първия си музикален клип. Песента се споделя „ За жадните ” и е на паметната група „ Ша-Ша ”. Видеото е с бохемски привкус и е снимано в Тутракан.

„ Песента ще бъде сингъл от най-новия ни албум, който следва да издадем през 2024 година Предварително ще представим клипа на формалния ни сингъл „ За жадните ”, който е обобщаващ целия албум ”, описа пред Нова певицата Гергана Добрева.

Песента е един бохемски латино блус с детайли на Тодор Колев, от вида на „ Господин за един ден ”. „ Там се приказва за това по какъв начин българинът, човечеството, най-много ние балканците - когато е доста тъмно, умеем да се веселим. И би трябвало да го вършим, тъй като с помощта на това, сме оцелявали и поддържаме висок духа си ”, описа още Добрева.

Светослав Колев-Цвъри показа, че държи духа си приповдигнат, а когато не се усеща толкоз добре, го държи изкуствено приповдигнат.

„ Клипът „ За жадните ” е сниман в Тутракан, за което благодарим на Историческия музей в града, че ни позволи там до старините в Тутракан. Благодарим и на община Тутракан, че ни позволи да се поразвихрим за 2-3 дни в града, до момента в който снимахме ”, сподели още певицата.

Групата смесва всички стилове. „ Това е като дрешника на майка ви, зависи какъв брой е стара, само че има и облекла от разнообразни столетия и все някоя ще стане съвременна още веднъж. При тази инфлация вие не може да си купите нови облекла ”, описа още Гергана Добрева.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР