Дъщерята на убития 75-годишен треньор по борба Йордан Атанасов и

...
Дъщерята на убития 75-годишен треньор по борба Йордан Атанасов и
Коментари Харесай

Съседи с любопитни разкрития за жертвите от Негован

Дъщерята на убития 75-годишен треньор по битка Йордан Атанасов и някогашната учителка Марияна, чиито трупове бяха открити разфасовани край Негован, е подала сигнал до Министерство на вътрешните работи, че родителите й са изчезнали. Жената живеела в чужбина и поддържала връзка с майка си и татко си единствено по телефона.

След като дълго време не съумяла да се свърже с тях тя научила от медиите за двете открити тела и се тормозила, че това може да са точно майка й и татко й, оповестява "Трафик ".

Това описа Нина Стефанова, другарка на дъщерята. Апартаментът на убитото семейство, който се намира на седмия етаж на столичния бул. "Витоша " 182.

От Министерство на вътрешните работи с първа публична информация по случая „ Негован”

Жилището е заключено, а пред вратата има железна решетка.

Тя изясни, че фотосите на облеклата, публикувани от полицията, са я насочили че може би 75-годишният бай Данчо и жена му са жертвите. Стефанова посочи още, че за последно преди към 40 дни убитите са били на опело.

В момента дъщерята на Йордан и Марияна била в България и давала показания в полицията дали родителите й са имали някакви терзания или спорове.

Вече има двама заподозряни мъже за убийството, които са арестувани, само че към този момент Министерство на вътрешните работи не дава информация по случая. Отпечатък върху гилза от патрона, с който е погубен треньорът по битка е насочил полицията към тях.

Йордан и Марияна са били убити с по един патрон в главата преди труповете има да бъдат разчленени и натъпкани в бидони, които са изхвърлени край Негован.

Ексклузивни разкрития за една от разчленените жертви от Негован ВИДЕО

Съседи от входа, където са живеели убитата двойка, описаха, че те са нанесли тук преди към 3 години. Преди това обаче живеели отново в квартала, само че в прилежащ блок. Демонстрирали висок стандарт на живот, само че се държали затворено. Имали куче голдън ретривър, който Йордан разхождал.

"Все се хвалеше какъв брой пари изкарал като треньор в Нигерия, само че едно кафе не почерпи ", изясни мъж от входа.

Според него 70-годишната Марияна съвсем не излизала от жилището, тъй като я болели доста краката. Тя имала и по-сприхав темперамент, по тази причина и живеещите в блока я отбягвали.

Извънредни вести за труповете в бидон, открити край Негован

"Не са влизали в спорове, оплакваха се единствено от съседите от жилището на тях, че вдигали ужасяващ звук ", изясни различен съсед на Йордан и Марияна.

Атанасов е бил треньор по класическа битка, който дълги години е работил в чужбина, където е изкарал положителни пари. Подготвял е националните тимове на Саудитска Арабия и Нигерия.

Семейството имало и вила в село край Ботевград като съмненията са, че убийството може да е осъществено точно там.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР