Дъщерята на собственика на заведение в пазарджишкото село Виноградец, който

...
Дъщерята на собственика на заведение в пазарджишкото село Виноградец, който
Коментари Харесай

Дъщерята на убития не вярва, че 6-годишното дете е стреляло

Дъщерята на притежателя на заведение в пазарджишкото село Виноградец, който беше погубен с военен револвер, не има вяра, че 6-годишно момче е причинителят на убийството.

"Детето си играеше откъм гърба в градинката, няма по какъв начин да е стреляло то ", съобщи дъщерята на 47-годишният Наско Тонкев в предаването "Събуди се " по NOVA.

В четвъртък вечерта в заведението компания от към 20 души е чествала рождения ден на 6-годишното момченце. По време на веселбата и след изпито голямо количество алкохол, чичото на момченцето – Лазар Влайков, извадил законното си оръжие и създал няколко изстрела във въздуха. След това револверът разгледали останалите мъже от компанията. В един миг той се озовал в ръцете на детето. То несъзнателно натиснало спусъка и патронът попаднал в сърцето на притежателя на ресторанта. Простреляният мъж е умрял на място.

По думите на дъщерята на убития тази версия е скалъпена точно от Влайков. Причината - той има предходни престъпни прегрешения, по тази причина е взето решението детето да поема виновността.

44-годишният Лазар Влайков е ръководител на Общинския съвет в град Септември от ГЕРБ. Той два пъти бил изключван от партията поради разнообразни прегрешения. Първият път попаднал в полицейските сводки, тъй като пребил сина на общински консултант. Вторият път, тъй като намушкал с нож собствен съгражданин след пътен случай.

Сега той е арестуван за 24 часа.

6-годишното дете няма да носи отговорност за нелепия случай, защото е малолетно. С него в този момент ще работи психолог. Предстои то да бъде разпитано и от полицията. Все още не са му снети пояснения.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР