Дъщерята на служебния премиер Гълъб Донев - Габриела, която работи

...
Дъщерята на служебния премиер Гълъб Донев - Габриела, която работи
Коментари Харесай

АБСУРД: Щерката на Гълъб Донев готви фиаско на бебето си

Дъщерята на служебния министър председател Гълъб Донев - Габриела, която работи инфлуенсърка за майки в социалката Инстаграм, се похвали, че готви " крушение " на личното си бебе Робърт. Малчуганът, който е едвам на 20 месеца, е звезда в канала на младата си майка.

А тя, от своя страна, употребява естественото му развиване, с цел да популяризира лични теории за майчинството на други свои връстнички. Като това, че оризът е цялостен с тежки метали, само че вместо това би трябвало да бърка овесената каша за личното си дете с от дълго време отреченето от диетолозите и педиатрите по света за вътрешна консумация кокосово масло. 



Върхът обаче е името на тази рецепта - " крушение ", както сама си я дефинира мама Габи: 

" 1 пликче замразени, обелени и нарязани праскови се смесват с 3 лъжици овесени ядки и 1 пликче замразени и нарязани сливи дружно с 1 лъжица кокосово масло и 400 мл вода. Оставя се да ври, сгъстява се и при потребност може да се пасира. Подходящо е както за зареждане, по този начин и за по-голямо дете.

Цялото това крушение ми лишава 15ина минутки. Днес Роби ще изяде едно бурканче, а другите ще ми останат за дни, в които не ми се готви, или нямам време ", признава младата родителка напълно чистосърдечно. 

Похвално обаче е, в случай че се съди по останалите постове на амбициозната бъдеща детска психоложка, че не залита по хомеопатични и измислени холистични способи, с цел да лекува сина си, а се доверява на класическата медицина. Изненада тук няма - детето се следи от едно от светилата в родната педиатрия - доктор Радка Масларска. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР