Дъщерята на президента Румен Радев–Дарина не е само сред най-големите

...
Дъщерята на президента Румен Радев–Дарина не е само сред най-големите
Коментари Харесай

Дъщерята на Радев стана актриса

Дъщерята на президента Румен Радев–Дарина не е единствено измежду най-големите поклонници на театъра, само че и надарена актриса, видя HotArena.

Само преди дни красивата Дарина блесна на сцената като част от театралната натрупа на учебното заведение си „ Ле Страпонтен ” в ролята на Ляля–обърканата и амбициозна героиня на Людмила Разумовская от пиесата „ Скъпа Елена Сергеевна ”.

Дарина направи ослепително показване на интернационалния сценичен фестивал в Стара Загора, където дружно със свои съученици влезе в облика на млада ученичка, разкъсвана от несъгласия.

Това е и дебютната роля на Дарина Радева на сцената с трупата. За положителната си игра младата актриса получи и похвали от управлението на учебното заведение.

И макар че сякаш споделя за група възпитаници, които се пробват да убедят учителката си по математика да им даде ключа от касата, където се държат изпитните матури, пиесата надалеч не е елементарна школска задача.
А ролята на Дарина е едно от огромните провокации, защото й се постанова да изиграе героиня, разкъсвана от несъгласия, злоба и упоритости, подготвена на всичко, с цел да успее.

Талантът на президентската щерка е открит от Любомир Сапунджиев – някогашен ученик на учебното заведение, в което учи и Радева, а също и режисьор на пиесата.

Актьорската игра на съучениците му провокира същинска нервност на фестивала.

Талантът на младото момиче съумя да събере преди няколко месеца и двамата й родители в една зала. Тогава президентът седна на първия ред, с цел да гледа щерка си от близко, а някогашната му брачна половинка Гинка се настани дискретно на три реда зад него, с цел да не притегля внимание.

И двамата бурно приветстваха щерка си, която изпълняваше ролята си на безукорен френски. Преди дни Радев и щерка му още веднъж бяха видяни дружно в НДК. Тогава президентът за първи път се появи с наследницата си под прожекторите, само че двамата бяха единствено като фенове.
А Дарина остана очарована от спектакъла.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР