Дъщерята на поп дивата Мадона - Лурдес Леон многократно се

...
Дъщерята на поп дивата Мадона - Лурдес Леон многократно се
Коментари Харесай

Дъщерята на Мадона шокира с надупени СНИМКИ 18+

Дъщерята на поп дивата Мадона - Лурдес Леон неведнъж се озоваваше в светлината на прожекторите поради шокиращите си облици. Момичето самоуверено показва космите си: тя се появи с небръснати подмишници в рекламите на Vogue и дефилира по стилния подиум с крайници в естествената им форма.



Този път обаче 24-годишната звездна наследница е изумила почитателите с нещо друго. Момичето взе участие в откровена фотосесия като част от реклама на долни дрехи, когато емблематичната марка на Juicy Couture от 2000 година се сля с марката Parade.

На фрагментите Лурдес се появи с противоположен грим и коса, събрана на висока опашка. Момичето театралничи по долни дрехи, избирайки лют ъгъл, от който човек може да оцени съблазнителните й форми. Всичко наподобява блестящо, секси и ви кара да забравите за нейните екстравагантни облици в предишното.


Лурдес е най-голямата щерка на Мадона, която певицата роди от кубинския фитнес треньор Карлос Леон. Момичето се застъпва за правата на дамите, самоприемането и унищожаването на стандартите. И, съдейки по мненията на потребителите, те са подготвени да се възхищават на моделката под всякаква форма.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР