Дъщерята на Николета Лозанова и Валери Божинов, Никол, расте с

...
Дъщерята на Николета Лозанова и Валери Божинов, Никол, расте с
Коментари Харесай

Рядък кадър: Никол Божинова показа как татко ѝ Валери я обсипва с внимание и любов

Дъщерята на Николета Лозанова и Валери Божинов, Никол, пораства с всеки минал ден и от малко момиченце се трансформира в красива млада дама.

Подбно на именитите си родители, по този начин и тя към този момент има личен Инстаграм профил, в който споделя всичко забавно, което се случва към нея. Никол е единствено на 9 година, само че несъмнено има какво да каже на почитателите си, които са повече от 15 хиляди Публикациите ѝ обаче се радват на значителен интерес, а последната, която показа е много специфична.

Виж още: Щастие, наслада и благи поздрави след раждането на Лилибет Даяна! Как реагира кралското семейство? 

Никол е разгласила благ кадър, на който е в обятията на своя баща, а той се радва на мига, в който е дружно със своето момиченце. Към фотографията момиченцето е написала следното: " Любов в най-чистата й форма! Да знаеш, че си най-безценната жена! ". Иначе Валери е много непосредствен с щерка си, само че също и с нейната майка - Николета Лозанова, която всяка година обществено честити рождения ден на Божинов. Макар и разграничени, двамата имат отговорност към дещеря си и се стараят да я възпитават дружно и да не се карат, с цел да не травмират дребното си момиченце, а това е най-правилното отношение, когато родителите се разделят.

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/nicole_bozhinova/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР