Дъщерята на Мария тръгна на училище присъствено, а гордата майка

...
Дъщерята на Мария тръгна на училище присъствено, а гордата майка
Коментари Харесай

Безработната Мария прати щерката в най-скъпото училище

Дъщерята на Мария потегли на учебно заведение присъствено, а гордата майка й пожела сполучлива година, тъй като Марая стартира значими за всички седми клас, след които следва кандидатстване за влиятелните гимназии. Единствената наследничка на фолкпевицата, която изненадващо се отхвърли от сцената, стартира образователната година по-рано от приятелчетата си, които посещават елементарни школа. Марая е към този момент в шести клас на елитното Англо-американско учебно заведение в София, където образователната година започва.

on Aug 27, 2020 at 10:53pm PDT

Така, до момента в който останалите българчета ще играят на воля до 15 септември, Марая ще заляга над учебниците. В учебното заведение учат най-вече деца на дипломати и имотни предприемачи, а таксата е много сериозна като стартира от 23 020 евро на година, само че очевидно за безработната певица харчлъкът не е проблем. Гордата майка качи фотоси и видео от началото на образователната година в обществените мрежи, от които се вижда, че Марая е избрала чеп и бяла тениска за първия образователен ден, в който ще се види със съучениците си след дългата карантина и ученето онлайн.

От необятната усмивка на Марая на път за школото не проличава да се тормози от болестта с коронавирус, а майка й също наподобява спокойна.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР