Дъщерята на Христо Стоичков Михаела Стоичкова е новият директор на

...
Дъщерята на Христо Стоичков Михаела Стоичкова е новият директор на
Коментари Харесай

Мика Стоичкова става директор на Българската професионална футболна лига

Дъщерята на Христо Стоичков Михаела Стоичкова е новият шеф на Българската професионална футболна лига (БПФЛ). Мика ще дава отговор за връзките и стратегическите интернационалните взаимоотношения откакто персонално е била поканена от президента на организацията. Стоичкова ще встъпи в служба идната седмица, оповестиха от пресцентъра на БФПЛ.

“Моята задача е да върнем усещанията върху българския футбол като полезност, а не като цена. Израснала и възпитана съм с визия, която желая още веднъж да бъде значима за българските играчи, тимове и почитатели. Избрах да поема тази нова роля след дълъг размисъл не с цел да виждам в предишното, а с цел да подтикваме дружно с екипа ми това, което цяла България копнее да види в бъдещето. Зарядът е голям, стимулирани сме да изпълним действителна смяна и развиване на образа на българския футбол. Еволюцията на спорта стартира първо от нас самите – нашето държание и образеца, който даваме и постановяваме като стандарт “, споделя Стоичкова.
„ Ще работя върху основаването на доста по-добри условия и благоприятни условия за българските клубове и футболисти. Имала съм достойнството да следя голям брой футболни организации по света и да изградя връзки, които желая да предам на българския стадион. Всички интернационалните контакти, които съм отглеждала с години, ще бъдат впрегнати в помощ за основаването и стимулирането на ново потомство български футбол. Важно е да сътворяваме доста повече събития и интерес към тях, да привличаме задгранично наличие от интернационалните тимове, които да стимулират както децата, по този начин и българските футболисти. Ще работим и за подсигуряването на в допълнение финансиране, отредено единствено за развиването на млади гении, с цел да сме сигурни, че децата с хъс и качества няма да изгубят мотивация поради дефицит на запаси и качествена среда. Заставам зад тази поръчка с името си “, прибавя Мика.
„ Благодаря на Михаела Стоичкова, че одобри поканата да се причисли към новия екип на БПФЛ и да поеме отговорността да бъде главен мотор на всички бъдещи провокации! Убеден съм, че солидният интернационален опит в бизнес среди, който има, силата, с която зарежда всички, персоналната известност и желанието да се свърже с футбола ще вдъхновят нашите клубове и всички почитатели на най-популярната игра в света. Съзнавам отговорността и тежестта на уговорката, който поема, като й давам обещание цялостната си поддръжка! “, посочи президентът на сдружението на професионалните клубове Атанас Караиванов.

Eкипът на Михаела Стоичкова работи по основаването на дълготраен проект за развиване, който ще бъде показан в детайли в границите на идващия месец. Започната е работа по основаването на напълно нова визия на Лигата, привличането на първата вълна от интернационалните сътрудници и широкообхватна маркетинг тактика.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР