Дъщерята на Глория – Симона Загорова, все по-устремено се изявява

...
Дъщерята на Глория – Симона Загорова, все по-устремено се изявява
Коментари Харесай

След "Гласът на България" се случи нещо уникално на щерката на Глория, тя вече...

Дъщерята на Глория – Симона Загорова, все по-устремено се изявява като независим реализатор. Чаровната Мони, която стигна до финалите на четвърти сезон на най-голямото музикално риалити у нас „ Гласът на България “ по bTV, е вън от сянката на своята гласовита майка, хвалят я младите й сътрудници. Симона е компактно ангажирана с участия, приготвя албум, а съгласно цените на клубовете, тя към този момент е оценена уместно и хонорарът й скоро ще доближи този на Глория, който е един от най-високите в сектора. От дребна Симона е наследила музикалния гений на поп-фолк кралицата. Тя обаче не избра лекия род, а избра поп стила в „ Гласът на България “, с което пожъна огромни триумфи и поддръжката на почитателите на шоуто.

В предаването Загорова сподели напълно друго лице от това на глезена дъщеря, съумя да се оправи с всички сложни стадии, отговори на професионалните условия на формата и това в последна сметка към този момент дава финансов резултат за младата изпълнителка. В предаването чаровната брюнетка се сближи най-вече с спечелилия Радко Петков. Според мълвата, двамата даже приготвят дуетно парче, което към момента пазят в загадка. Те към този момент се изявиха като дует и това бе точно на сцената на музикалното риалити, когато извършиха песента на Васил Найденов - „ Болката отляво “.

Последната ария, която Симона пусна е „ Скрита в сърцето ти “. Във видеото към него взе участие и гаджето на Мони – Симеон. Последния месец злите езици обаче разясняват, че двамата влюбени са се разделили. Факт е, че скоро младата изпълнителка не е разгласила общи фотоси със Симеон в обществените мрежи, което породи още по-големи подозрения, че сред двамата тече раздяла.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР