Дъщерята на Гала не търпи критики Дъщерята на Гала лее сълзи

...
Дъщерята на Гала не търпи критики
Дъщерята на Гала лее сълзи
Коментари Харесай

Дъщерята на Гала лее сълзи с дни

Дъщерята на Гала не търпи критики
Дъщерята на Гала лее сълзи с дни. Мари Будева признава, че елементарно може да бъде засегната и единствено една обидна дума може да срине душeвността й. Младото момиче набира известност около майка си и доста постоянно бива нападана точно поради това.

Дъщерята на Гала търпи рецензии и за тежестта си. Тя няма фината фигура на известната си майка и й се постанова да съблюдава строги диети, с цел да е във форма. С цената на доста старания Мари въпреки всичко е съумяла да реализира добра форма. Младото момиче е изключило от менюто си нездравословни храни като захар, лактоза и глутен. Тя също по този начин тренира два пъти седмично вкъщи.

Будева споделя и своите триумфи и несгоди с другите опити да влезе във форма със своите фенове. За да се отърве от целулита, тя пие доста вода и зелен чай. Мари пусна и провокативна фотография в мрежата, с цел да покаже постигнатия резултат.

Тя споделя също, че по време на едно включване в Инстаграм я засипали с един куп обиди и плакала цели три дни.
 Дъщерята на Гала не търпи рецензии за тежестта си сн. Инстаграм
Дъщерята на Гала не търпи рецензии за тежестта си сн. Инстаграм

От няколко години дъщерята на Гала „работи“ като „инфлуиенсър“ или най-малко се пробва, тъй като майка несъмнено я засенчва. И до момента в който Мари има едвам 79 хиляди почитатели в мрежата, Гала има 138 хиляди. А това няма по какъв начин да не въздейства на душeвността на Мари.

Източник: в. „Уикенд“

View this post on Instagram

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР