Дъщерята на френската рок легенда Джони Холидей ще оспорва написаното

...
Дъщерята на френската рок легенда Джони Холидей ще оспорва написаното
Коментари Харесай

Дъщерята на Джони Холидей ще оспорва завещанието му


Дъщерята на френската рок легенда Джони Холидей ще оспорва написаното от него наследство, откакто то дава всички благосъстояния на умрелия музикант на неговата четвърта жена. Летисия, която е с 32 години по-млада от Холидей, ще получи всички активи на рок звездата, който умря през декември и прати цяла Франция в тъга.

34-годишната актриса Лаура Сме съобщи, че е „ надълбоко засегната “ от обстоятелството, че 2-те биологични деца на „ Френския Елвис “ са оставени без завещание.

Вместо това, всичките му благосъстояния и правата върху 110-те милиона албума, които Холидей е продал, ще отидат в Джейд и Джой, осиновените девойки от него и жена му Летисия във Виетнам.

„ Лаура Сме е изумена и засегната от това, че татко й ще остави цялото си благосъстояние на жена му Летисия, употребявайки Законът на щат Калифорния “, съобщи юристът на актрисата пред Агенция Франс Прес.

Сме, която е дете на Холидей и актрисата Натали Бай, е била шокирана да научи, че името й не попада в наследството, и че не й е оставен „ даже сувенир - да вземем за пример някоя от неговите китари или мотоциклети, нито даже правата върху песента „ Лаура “, която е отдадена на нея. “
 Летисия с осиновеното виетнамче. Летисия с осиновеното виетнамче. / БГНЕС
Нейният полубрат Дейвид Холидей, чиято майка е певицата Силви Вартан, също оспорва наследството, написано в Калифорния - там, където Джони Холидей прекара последните си години.

Съгласно френския закон дамата не придобива автоматизирано наследството на починалия си мъж, а би трябвало да го раздели с децата му.

Въпреки че в никакъв случай не доби забележителна известност по света, Холидей е сигурно най-известната рок звезда в историята на френската музика. /АФП
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР