Дъщерята на Джеки Чан, 19-годишната Ета Чок Лам (Енджи) и

...
Дъщерята на Джеки Чан, 19-годишната Ета Чок Лам (Енджи) и
Коментари Харесай

Щерката на Джеки Чан изплака: Спя под мост, защото родителите ми са хомофоби!

Дъщерята на Джеки Чан, 19-годишната Ета Чок Лам (Енджи) и нейната другарка - канадката Енди Отъм живеят като бездомници поради хомофобните си родители, които не им разрешавали да бъдат дружно. Двете снимали видео и го разгласили в обществените мрежи, а медиите незабавно го препечатаха.


" Здравейте, аз съм дъщерята на Джеки Чан, а това е моето момиче Енди. Живеем като бездомници към този момент един месец поради нашите родители, които са хомофоби. Спим под мост, защото никой не желае да ни помогне, " споделя Ета на записа.



Девойките не престават, че са изхвърлени на улицата и са безпомощни.

" Не разбирам какво се случва. Потърсихме помощ, само че на никого не му пука. Затова снимахме това видео, тъй като не знаем какво да вършим. Обичаме се, само че се пробват да ни разделят, " споделят нещастните девойки.

Джеки Чан се снабди с щерка по време на късата си връзка с майка й Илейн Енджи Йи-Лей, някогашна " Мис Азия ". Майката също обаче не давала пукната пара за дъщеря си, а й говорела, че е извънредно време да порасне и да си откри работа.

" Не й оказвам помощ, защото считам, че би трябвало да стартира да работи, в случай че няма пари, " споделя тя.

Тази връзка Джеки Чан я назовава " страшна неточност ", а с щерка си той не е имал контакт от дълги години. Очевидно е решил да не й оказва помощ по никакъв метод, макар че положението му е 390 милиона $.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР