Дъщерята на червения депутат доц. Георги Йорданов - Десислава Йорданова

...
Дъщерята на червения депутат доц. Георги Йорданов - Десислава Йорданова
Коментари Харесай

Главен експерт от БСП в Пловдив е с фалшива диплома за висше, потвърди Прокуратурата

Дъщерята на аления народен представител доцент Георги Йорданов - Десислава Йорданова от Пловдив, няма приключена степен за висше обучение "бакалавър ". Тя е употребила съзнателно неистинен документи, само че няма да понесе отговорност за дейностите си поради изтекла отминалост, заяви Нова телевизия, базирайки се наблюдаващия прокурор по случая.

По време на следствие против Йорданова, която е началник на партийната организация в регион "Западен ", се е пробвала да си извади тапия за "бакалавър " от филиала на ПУ "Паисий Хилендарски " в Кърджали. Оттам са дали отговор, че такава студентка в никакъв случай не са имали и тя не е приключила никаква компетентност във ВУЗ-а. Йорданова обаче два пъти е ходила до филиала в Кърджали, с цел да изиска копие на тапия, каквато неколкократно от управлението ѝ обяснили, че не съществува.

Припомняме, че след следствието бе анулирана и магистърската тапия на Йорданова от Медицинския университет в Пловдив, без значение, че там е издържала всички изпити за специалността "здравен мениджмънт ".

Заради липса на нужния учебен ценз тя бе отстранена и от длъжността си в община "Родопи ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР