Дъщерята на Бионсе и Джей Зи неведнъж е привличала нашето

...
Дъщерята на Бионсе и Джей Зи неведнъж е привличала нашето
Коментари Харесай

Блу Айви, Brown skin girl и как дъщерята на Бионсе попадна в класацията на Billboard

Дъщерята на Бионсе и Джей Зи нееднократно е привличала нашето внимание, само че най-много с държание и скъпи облекла. По всичко проличава, че Блу Айви върви по стъпките на своите богати, известни и музикални родители.

След сполучливите уроци по маниери, в този момент пристигна време седемгодишната девойка Картър да нападна освен аления килим, само че и музикалните ранглисти. Блу Айви взе участие в ария от саундтрака на " Цар Лъв ", която носи името " Brown skin girl ".

Тя попадна под номер 76 в класацията Billboard Hot 100, което прави дъщерята на Бионсе и Джей Зи най-младата изпълнителка, намерила място в този чарт.

Вокалите на дъщерята на звездната двойка се чуват първоначално и в края на песента, а дни преди този момент тя се появи и в клипа на " Spirit " - още една ария от саундтрака на " Цар лъв ", изпълнявана от Бионсе.

Докато Блу Айви чества своята първа поява в музикалната ранглиста, татко й към този момент може да се похвали с юбилейна стотна, и то солова. Бионсе пък е била 63 пъти в Billboard Hot 100 - достижение, което щерка й може и да усъвършенства. Учениците постоянно задминават учителите си.

/lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР