Дъщеря ми, която е на 38 години, е с партньора

...
Дъщеря ми, която е на 38 години, е с партньора
Коментари Харесай

`Мразя партньора на дъщеря си толкова много, че дори няма да го нарека по името му`

Дъщеря ми, която е на 38 години, е с колегата си и татко на децата си от 17 години, само че аз ненавиждам него с възмездие. Той е лакомец, не прави нищо у дома или с цел да помогне с гледането на децата.

Всъщност той се държи като неженен, третира щерка ми като своя майка и що се отнася до мен, тя може както и да е семейство с един родител. Тя обаче ми споделя, че съм противен и неблагоразумен.

Отказвам да го призная, в никакъв случай не го виждам, а в случай че го върша от време на време, се пренебрегваме. Той просто не е любящият, грижлив, уважаващ и деликатен сътрудник, който би трябвало да бъде, само че щерка ми към момента е увлечена по него и го прикрива, пази го и лъже за него.

Тя не желае да чуе неприятна дума, казана против него. Съчувствам на нея и внуците си, само че тя наподобява просто приема държанието му – за какво?

Дори няма да го нарека с името му – назовавам го неин „ сътрудник “ – и тя го ненавижда. Изобщо стопирах да вървя при нея, тъй като не мога да го претърпявам, само че в никакъв случай не бих го нарекла пред децата. Моля помогнете! Тряб...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР