Дъщерното дружество на белгийския лидер в областта на строителството Cordeel

...
Дъщерното дружество на белгийския лидер в областта на строителството Cordeel
Коментари Харесай

Кордел България прави четири завода 26,8 милиона лева в България

Дъщерното сдружение на белгийския водач в региона на строителството Cordeel " Кордел България " работи по четири индустриални плана в България за обща стойност от 26,8 милиона лв.. Те би трябвало да бъдат подготвени доникъде на идната година, като общата им повърхност ще бъде 28 200 квадратни метра.

През миналата година сдружението е преди всичко в страната с пуснати в употреба най-вече здания през предходната година. Всички те са с повърхност от 101 000 квадратни метра.

Най-мащабният план е разширението на складовата и индустриална база на немската компания с активност в автомобилната промишленост " ВИТТЕ Аутомотив България ", който се намира в Русе. Изграждането му е почнало през септември, като би трябвало да бъде приключено за 9 месеца.

Два от плановете на компанията се намират в Шумен. Става въпрос за нов склад на българския производител на отоплителни уреди и бойлери TESY, който ще бъде с повърхност от 4500 квадратни метра. Той би трябвало да бъде подготвен до края на първата половина на 2019 година.

Другата база в Шумен е на сдружението " Лавена ", което създава козметични артикули. Проектът е за уголемение на индустриалната и складовата база на компанията там. Работата по него е почнала през октомври.

Четвъртият план на " Кордел България " е за инженерната компания " Малексис България ". Той включва построяването на триетажна постройка и разширение на индустриалното пространство, склада и офис частта. Основната работа по нея би трябвало да бъде подготвена до началото на идната година.

" Кордел България " е част от белгийската група Cordeel, която е профилирана в индустриалното строителство, както и в построяването на офиси, здания за публично прилагане и други. Дружеството развива активност в Белгия, Холандия, Франция, Германия, Сърбия и България.

То стъпва на българския пазар през 1999 година. Годишният оборот на дъщерното сдружение у нас е в размер на към 25 милиона евро. /money.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР