Дъщеричката на Димо Стоянов от P.I.F., който си отиде много

...
Дъщеричката на Димо Стоянов от P.I.F., който си отиде много
Коментари Харесай

Дъщеричката на починалия Димо от P.I.F. разплака България: Искам тати да се върне за Коледа

Дъщеричката на Димо Стоянов от P.I.F., който си отиде доста трагично от коронавирус преди три години, раздруса всички с това, което си пожела тази Коледа.
Семейството на музиканта прави всичко допустимо, с цел да превъзмогне огромната загуба, като най-голямата тежест пада сигурно върху жена му Люба, изключително в този интервал от годината, когато желанията и съкровените моменти доминират, предава Шоу Блиц.
Какво може да изиска в този миг, а и освен в този, дъщеричката на Димо, с изключение на той да бъде при нея.
„ Аз си поисквам да сме живи и здрави и в случай че може някак си тати да се върне. Това е най-голямото предпочитание на огромната щерка на Димо, който си отиде на 21 декември преди три години.
„ Имам доста обичани мемоари с тати. Един ден през лятото ме заведе да скачаме на батут и беше доста занимателно. Мама доста постоянно ни пуска неговите песни, слушаме ги всяка вечер “, добави още с горест тя в скорошно тв изявление.
Вселената доста постоянно ни дава знаци и е хубаво в случай че съумяваме да ги забележим, тъй като те не всеки път са за положително, показа и брачната половинка на Димо – Люба.
„ Разбрах какъв брой е сложна една смяна и че единствения метод да сме добре е да се върви напред. Много е мъчно, само че все пак съумяваме да намерим радостни моменти, да пътуваме, да се смеем, да вършим смехории. Димо живее в децата си. Ая образно наподобява на него, а дребната има фино възприятие за комизъм, което му бе присъщо.
Слушаме неговата музика доста и в колата, само че избираме по-веселите части, показа още Люба. Ние бяхме непрестанно дружно преди да си отиде. В моментите в този момент най-силно усещаш неналичието, откакто знаеш какво е да имаш човек до себе си. “
„ Повече от година и половина бях в безтегловност. Това е един интервал, който по този начин или другояче би трябвало да мине, най-малкото с цел да може човек да опита да се вземе в ръце. Беше ми извънредно мъчно да взимам каквито и да е решения, само че това, което доста ми оказа помощ е, че имах пъклен доста задължения свързани с децата, с работа. Сега, след миналото време, Люба е обърнала взор напред.
Студиото стои по този начин, както Димо го остави. Аз към момента нямам психическата мощ да вляза, да разчистя и подредя, тъй като това е една огромна част от неговия вътрешен свят. Опитах се да довърша започнатите му планове и благодарение на групата съумяваме. “
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР