Дарвин Нунес не успя да се разпише при победата на

...
Дарвин Нунес не успя да се разпише при победата на
Коментари Харесай

Юрген Клоп възхитен от играта на Дарвин Нунес, въпреки пропуските

Дарвин Нунес не съумя да се разпише при успеха на Ливърпул с 3:1 над Астън Вила в среща от 17-ия кръг на Висшата лига, само че мениджърът Юрген Клоп сподели, че е очарован от играта на уругваеца и е убеден, че головете ще дойдат.

Нунес пропусна няколко шанса против Вила, само че неуморното му бягане и основаване на шансове му донесоха премията за Играч на мача.

" Има толкоз доста други неща, които са доста по-важни в работата на Нунес. Гледам обратно във времето нападателите, с които съм работил и не можете да си визиите някои от възможностите, които са пропущали.

Темпото, което вложи, пространствата, които основава, той е неукротим сега. Няма бранител, който в действителност да навакса закъснение във връзка с скоростта ", съобщи Юржен Клоп.

Нунес означи единствено пет гола в лигата, откогато беше притеглен като заместител на Садио Мане с трансфер, който струваше на Ливърпул близо 75 милиона евро.

Клоп сподели, че е толерантен с 23-годишния футболист, който също не съумя да означи в три мача на Световното състезание.

" Той ще вкарва голове, не се колебая в това. Всичко ще бъде наред ", сподели още германецът.
 Договорът на Коди Гакпо с Ливърпул е за 6 години
Договорът на Коди Гакпо с Ливърпул е за 6 години

Без бонусите " алените " ще платят 37 милиона паунда

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР