Дървеници щурмуваха в последните месеци столицата, научи Lupa.bg от пострадали.

...
Дървеници щурмуваха в последните месеци столицата, научи Lupa.bg от пострадали.
Коментари Харесай

Аларма в Lupa.bg: Дървеници щурмуваха София!

Дървеници щурмуваха в последните месеци столицата, научи Lupa.bg от потърпевши. Ветеринарните аптеки са цялостни с хора, които търсили препарати да отровят упоритите инсекти. " Идват най-малко по 30 души дневно с цел да търсят отрова за дървеници, към този момент усещам, че са повече от хлебарките в столицата ", сподели пред медията ни продавачка във ветеринарна аптека наоколо до Централна гара.

Предлагат се няколко препарата, само че дейностите им са под доста огромна въпросителна. Гадините са по-упорити от хлебарките на всевъзможни токсини, крият се доста по-добре от тях и са много по-неприятни, тъй като смучат кръвта ни всяка нощ. 



Специалисти настояват, че с цел да не се стигне до всеобщо размножаване и изхвърляне на мебели и главен ремонт, най-добре е да се викне компания. Дори и ДДД компаниите, не дават гаранция, че ще избият дървениците от вкъщи ви, оправдавайки се, че те се разнасят посредством облеклата. 

Обикновено те вършат по две или три пръскания на цени по-скъпи от тези против хлебарки.

Проверка на медията ни сподели, че гадните животини са завладяли първо квартирите в Студетски град, а вървешком по купони, студентите ги разнасят из цяла София. Те се хващали най-много по влаковете. 

В хотелите също имало дървеници, дори и в най-баровските такива.



Фирмите, които се борят с тези вредители са безапелационни, че до по-малко от година дървениците ще завладяват цяла София и ще се трансфорат в доста по-опасна злина от хлебарките, които тормозят в този момент множеството семейства. 

Можете да разберете, че имате дървеници по петната, които те оставят по матраците и чаршафите.

Животинките се настаняват най-много в леглата, с цел да са близо до кръвта ви, нападат до момента в който спите! 

Освен това те се крият и снасят под картини, плакати, пукнатини на тапети, под мокета. 

Забелязват се да лазят чак когато популацията им към този момент е доста огромна. Преди това няма по какъв начин да разберете, че имате неканени жители. Местят се посредством облеклата ни.

Ухапванията им провокират пъпки, които нормално са в една редица. Твърди се, че дървениците не носят болести. Въпреки това пъпките сърбят, могат да се появят и дни след ухапването. 



 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР