Държавният секретар на САЩ Майк Помпео изрази надежда в петък,

...
Държавният секретар на САЩ Майк Помпео изрази надежда в петък,
Коментари Харесай

Майк Помпео заяви готовност преговорите със Северна Корея да продължат

Държавният секретар на Съединени американски щати Майк Помпео изрази вяра в петък, че договарянията за нуклеарно разоръжаване със Северна Корея ще продължат, откакто от Пхенян пристигнаха информации, че Северна Корея обмисля прекъсване на договарянията, оповестява Българска национална телевизия.

``
реклама
" Надяваме се, че можем да продължим да водим този диалог ", сподели Помпео пред кореспонденти.
Руската осведомителна организация ТАСС заяви по-рано, че заместник-министърът на Северната Корея Чои Сун Хуй отхвърли подчинението на " настояванията на Съединени американски щати във всякаква форма ", откакто срещата на върха в Ханой сред водача Ким Чен Ун и президента Доналд Тръмп завършила без единодушие.

Тръмп съобщи пред конференция след срещата в Ханой, че водачът на Северна Корея е заречен да резервира мораториума си върху ракетните и нуклеарните опити.

Анализаторите показаха опасения, че смяната на тона на Пхенян може да значи обновяване на тестванията, само че Помпео остава оптимистично надъхан.

" В Ханой неведнъж (Ким) приказва непосредствено на президента и пое ангажимент, че няма да възобнови нуклеарните опити, нито ще възобнови тестването на ракети, " сподели Помпео.
" Очакваме, че той ще извърши този ангажимент ", добави той.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР