Държавният секретар на САЩ Антъни Блинкън заяви, че по негови

...
Държавният секретар на САЩ Антъни Блинкън заяви, че по негови
Коментари Харесай

Вашингтон: Течовете от Северен поток няма да се отразят сериозно на енергийната стабилност на Европа

Държавният секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкън съобщи, че по негови данни течовете, открити по газопроводите " Северен поток ", няма да се отразят значително на енергийната резистентност на Европа, оповестиха организациите.

На конференция с индийския си сътрудник Субрахманям Джайшанкар Блинкън уточни, че Съединени американски щати към този момент не могат да потвърдят първичните данни, че течовете може да се дължат на нахлуване или бойкот, само че добави, че в случай че въпреки всичко става дума за бойкот, това няма да бъде в безстопанствен интерес.

" Във връзка с течовете се води следствие, по първични данни може да става дума за нахлуване или бойкот. Но това са единствено първични данни, които ние към този момент не можем да потвърдим. Но в случай че това се удостовери, явно то няма да е в безстопанствен интерес. Доколкото разбирам, течовете няма да се отразят значително на енергийната резистентност на Европа ", означи Блинкън, помолен да разяснява обстановката с газопроводите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР