Държавният глава Румен Радев започна срещата си с партия Възраждане“

...
Държавният глава Румен Радев започна срещата си с партия Възраждане“
Коментари Харесай

Възраждане влязоха при Радев без маски и поискаха премахване на всички мерки

Държавният глава Румен Радев стартира срещата си с партия „ Възраждане “ с думите, че за него всички партии в Народното събрание са значими, без значение числеността на групите им. Лидерът на най-малката секта в Народното събрание Костадин Костадинов пък му отговори, че споделя това виждане, тъй като всяка партия съставлява част от народа, а народът не трябва да се дели.

Костадинов още веднъж показа целите на партията му, започвайки с настояването за анулация на противоепидемичните ограничения и на зелените документи като форма на дискриминация. На второ място той сложи демографската злополука, а на трето – отбрана на потребителския интерес на всеки жител с оглед евентуалното увеличение на цената на тока от идната година.

„ Не можем да създадем компромис в позицията си за Северна Македония по този начин, както си го показват от Европейски Съюз, тъй като това би било национално изменничество “, сподели Костадинов и добави, че ще търси поддръжка за позициите на „ Възраждане “ от всеки разумен народен представител в Народното събрание.

„ Когато оферирате премахването на марките против пандемията, се надявам за вземате под внимание интереса в действителност на всеки български жител “, отговори президентът Румен Радев. Той напомни, че всеки ден умират над 100 заболели и доста се борят ежедневно в интензивните отделения за живота си.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР